vrijdag 13 april 2012

Zelf stoffen strijk emblemen maken

Strijk Embleem: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen op uw kleding!


Ik heb lang gezocht naar een manier om een logo van mijn eigen bedrijf op textiel te kunnen afdrukken, om deze op onze bedrijfskleding te kunnen plakken, strijken of borduren. Maar óf ik moest te grote aantallen bestellen, óf ik twijfelde of het borduren op de kleding wel mooi zou lukken, óf ik twijfelde over de kwaliteit, vooral na het vaak wassen van de kleding.
Maar na even zoeken kwam ik op de site http://www.strijk-embleem.nl/ terecht, waar je met een paar muisklikken stoffen emblemen of logo's van foto kwaliteit kunt ontwerpen en laten maken.
En bij het ontwerpen kun je ook heel eenvoudig een eigen plaatje of logo inladen. En daarna naar eigen believen ook weer tekst aan toevoegen, kaders, etc.
Ik heb mijn bedrijfslogo ingeladen en daarna de emblemen besteld. En na 3 dagen had ik ze thuis.
Daarna heb ik de emblemen zelf op de kleding gestreken, en dat lukte zeer eenvoudig (ik had nog nooit zelf gestreken, haha).

Na 2 wasbeurten, op kokend water temperatuur, was er nog geen verschil te zien, en ik verwacht dat het goed blijft gaan. De leverancier meldt ook dat de emblemen kookwasbestendig en chemisch reinigbaar zijn, ook na veel wasbeurten zouden de kleuren prachtig blijven, en dat geloof ik maar al te graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten